Dissabte, 19 de setembre de 2020

El monitors del TMB Educa també es preparen per rebre la L9

 

Monitors del TMB Educa i responsables de LA / TMB

El monitors del TMB Educa també es preparen per rebre la L9

Els monitors del programa TMB Educa se sumen als centenars de treballadors que amb motiu de la prova de càrrega han visitat la L9 Sud. S'estan ultimant els detalls per a la inauguració del proper 12 de febrer.

Redacció / 03.02.16 - 12:29h

Dins del marc de la ronda de visites institucionals a l'estació de Fira de la línia 9 Sud, que TMB està fent a les diferents institucions i entitats a l'estació de Fira per conèixer les característiques de la infraestructura i dels serveis que donarà la nova línia de metro, els monitors del programa TMB Educa van ser convidats ahir a fer aquesta visita i conèixer de primera mà les noves instal·lacions.

Els monitors van rebre les explicacions dels responsables de línies automàtiques de l'empresa, amb el suport de la informació estàtica i el material audiovisual continguts en una petita exposició.

Així, l'equip de voluntaris del TMB Educa se suma als centenars de treballadors que el dissabte 30 de gener van participar en les proves de càrrega de funcionament del nou tram de la L9 del metro, que unirà la Zona Universitària amb la terminal T1 de I'aeroport i que s'inaugurarà el proper 12 de febrer amb quasi 20 quilòmetres de longitud i 15 estacions, totes accessibles.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB