Dissabte, 27 de novembre de 2021

“Metropolità” es projecta a Almeria

 

"Metropolità" es projecta a Almeria / Doblefila

“Metropolità” es projecta a Almeria

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es va celebrar del 16 al 22 de setembre, el documental sobre la companyia “Metropolità” es va projectar al Museu d’Almeria.

Redacció / 15.10.12 - 09:53h

El documental “Metropolità” es va projectar a Almeria dins del Cicle Audiovisual de Curts i Documentals sobre la Mobilitat Urbana.

Doble Fila, que és col·laborador oficial de la Setmana Europea de la Mobilitat, va programar un cicle de documentals i curtmetratges relacionats amb la mobilitat urbana.

"Metropolità" és un documental del director de cinema Albert Solé on es mostra la cara més humana del transport públic de la nostra ciutat. Aquest documental és una immersió en el complex i fascinant univers de la mobilitat metropolitana de la mà dels treballadors de la nostra companyia amb l’objectiu de donar a conèixer l’esforç i el compromís de la gent de TMB.

El documental busca, a través de recursos com el time-lapse (consecució d’imatges fotogràfiques d’alta qualitat) i una imatge molt ben cuidada, descobrir entorns i feines que formen part del dia a dia, encara que sovint no hi ha consciència de l’important paper que fan ni del seu atractiu visual.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB