CCM / TMB
CCM / TMB

El metro, el primer protagonista del nou programa de BTV

Aquesta nit s'estrena  a Barcelona Televisió Ciutadà Novell, un nou programa que transcorrerà per diferents indrets de la ciutat, com el metro o el zoo, en què l'actor Queco Novell conversarà amb els seus protagonistes.

Redacció / 27.04.18 - 09:00h

En el primer programa, aquesta nit a un quart i cinc d'onze, Queco Novell s'endinsa a les entranyes del metro, i de la mà de David Mitjavila recorrerà un tram de la L4 i coneixerà de primera mà la funció d'un AAC en funcions de conducció. 

Al pas pel CCM, Xavier Hernández, CTO de la L2, li mostrarà quina és la funció dels operadors del CCM, i Marisa Lesaca, responsable del CDIU, li farà gravar un missatge. El Queco descobrirà una de les cares que hi ha al darrere de la interfonia de les estacions, la de Maria del Valle Fernández, i  tot sota l'atenta mirada de José Juan Alonso, el supervisor de servei.

 El recorregut passarà, també, pel taller de Roquetes, on Jesús Morales, mecànic de la L4, farà que el Queco prengui consciència de la importància d'un bon manteniment preventiu per tal que el servei funcioni amb tota normalitat, i, per acabar, Jordi Clotet, cap del PunTMB de Diagonal, li mostrarà la diversitat dels objectes perduts que es troben al metro.   

Recordeu: avui a les 22.20h a BTV. No us ho perdeu!

 

Jesús Morales, mecànic de L4 / TMB
Jesús Morales, mecànic de L4 / TMB
Marisa Lesaca, responsable del CDIU / TMB
Marisa Lesaca, responsable del CDIU / TMB

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB