Més de 4.300 alumnes participen en les activitats de TMB Educa

Durant el curs escolar 2021-2022, encara condicionat per les conseqüències de la pandèmia, les instal·lacions de TMB han rebut la visita de 4.307 estudiants de diferents centres educatius

Redacció / 01.08.22 - 10:27h

4.307 estudiants, 190 visites de centres escolars –32 de les quals amb 525 escolars d’educació especial– han gaudit de les 18 activitats educatives que ofereix TMB per conèixer de prop el transport públic a la ciutat. Activitats que estan dissenyades per assolir els objectius curriculars i que són diferents segons el nivell al qual pertanyen els grups de visitants. Els cicles educatius que han presentat més demanda d'activitats en aquest curs escolar han estat els de primària, seguits dels del segon cicle d'ESO i els d’educació especial.

El projecte TMB Educa ofereix un programa d’activitats de suport als centres escolars per treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona, dins el currículum escolar. Un programa que incideix en el coneixement de la realitat actual de l’empresa i la mobilitat, tenint en compte aspectes clau com ara la sostenibilitat del sistema de transport, l’ús de les energies renovables, l’accessibilitat universal, la incorporació de noves tecnologies en la gestió i la millora dels transports i la promoció del civisme. Cal destacar que aquest any s’han començat a desenvolupar tallers específics orientats a promoure la perspectiva de gènere en el sector de la mobilitat i els transports, l’atracció del talent femení i el respecte per la diversitat humana en general.

TMB Educa posa a l’abast dels centres educatius la possibilitat de conèixer les estacions de metro, les cotxeres, els centres de control de metro i autobús, el funicular i el telefèric de Montjuïc, i un passeig per la història del transport públic a Barcelona, de la mà de 61 monitors que són empleats voluntaris amb formació pedagògica.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB