MC Mutual premia la prevenció en riscos laborals de TMB

El guardó en la categoria de mèrits personals ha estat pel Dr. Miquel Mira que, fins el mes de març d’enguany, ha estat director del servei de salut, seguretat i benestar laboral de TMB.

Redacció / 24.05.23 - 08:35h

MC MUTUAL ha celebrat avui l’acte d’entrega dels Premis MC 28 d'abril, uns premis que tenen com a objectiu difondre la cultura preventiva entre treballadors i estudiants.

En la categoria “mèrits personals” MC Mutual ha guardonat al Dr. Miquel Mira en reconeixement de la tasca duta a terme en pro de la prevenció de riscos laborals contribuint de manera destacada a afavorir la millora de les condicions de salut i seguretat dins de l’empresa i ha ajudat a promoure la cultura de la prevenció potenciant la seva integració. La seva candidatura als premis ha estat avalada pels membres del Comitè de Seguretat i Salut i delegats de prevenció de TB.

Jordi Mirò

 

Així mateix, Jordi Miró, coordinador del centre de referència de prevenció de riscos laborals de manteniment i projectes de FMB ha estat guardonat amb el premi a la millor fotografia en la categoria treballador. 

Premis MC 28 d'abril

Els premis tenen per objectiu conscienciar a la societat per a fer-la encara més sensible i compromesa amb la prevenció dels riscos laborals i, al mateix temps, commemorar el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball entre la població activa i la comunitat educativa.

Els premis compten amb cinc categories de participació: redacció estudiants; fotografia estudiants; fotografia treballadors; mèrits personals en PRL i article tècnic/científic en PRL.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB