Diumenge, 7 de juny de 2020

En marxa la segona fase de la segona edició de la lliga social de pàdel de TMB

 

Partit de pàdel / Arxiu TMB

En marxa la segona fase de la segona edició de la lliga social de pàdel de TMB

Aquest mes de desembre s’ha iniciat la segona fase de la lliga social de pàdel TMB per equips. Vint-i-vuit equips competiran per obtenir el màxim trofeu d’aquesta segona edició.

Redacció / 23.12.15 - 11:03h

Cinquanta-sis jugadors de vint-i-vuit equips de les empreses de Bus i Metro han disputat la primera fase del campionat. Pots consultar els resultats de la primera fase del campionat de pàdel de TMB al peu de l’article.

La competició està dividida en tres fases, de dos mesos de joc cada una. La primera fase va finalitzar a finals de novembre; la segona fase va començar el 14 de desembre i s’acabarà el 14 de febrer, i la tercera, en què ja arribarem a l’equador del campionat, està prevista per als mesos de març i abril. Les finals es jugaran els mesos de maig i juny.

Cal destacar que en aquesta segona fase hi ha un grup més en la categoria bronze.

Aquesta lliga, que es va iniciar el mes de setembre, està organitzada per treballadors de l’empresa amb el propòsit que tots aquells que ja juguen a pàdel puguin continuar practicant-lo mitjançant la disputa de partits competitius en diferents categories: or, plata i bronze. Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb Jaime Carrasco Escudero (jcarrasco@tmb.cat).

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB