Dissabte, 23 de gener de 2021

L'Institut Guttmann i TMB, compromesos amb la mobilitat per a tothom

 

L'Institut Guttmann i TMB, compromesos amb la mobilitat per a tothom

La presidenta de TMB, Mercedes Vidal, i el director de l'Institut Guttmann, Josep Maria Ramírez, presenten l'acord de renovació del conveni entre totes dues entitats per al foment de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat.

Albert Piqué - Raquel Díaz, Responsable de Responsabilitat Social i Gabinet de Premsa / 06.04.18 - 15:16h

L'acte s’ha fet al vestíbul principal de l'estació de metro de Badalona Pompeu Fabra, i ha comptat amb l'assistència del regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot. Tot seguit, s'ha dut a terme un dels tallers de coneixement de les xarxes de transport públic en què participen regularment pacients de l'Institut Guttmann en procés de rehabilitació, i que ha estat conduït per tres voluntaris de la companyia, M. del Mar García Guantes, Vicente Martínez Cardoso i Antonio Vicente Escalona, que han dedicat hores del seu temps lliure a la realització d'aquesta acció solidària. 

Aquestes activitats permeten posar en valor el nivell d'accessibilitat de les xarxes de transport públic de TMB, i mostrar-lo a persones amb necessitats especials de mobilitat, aportant-los confiança, seguretat i contribuint així a la seva autonomia en l'ús del metro i del bus.

Els tallers de coneixement de les xarxes de transport públic són la principal línia de voluntariat corporatiu de TMB, ja que els dinamitzadors són treballadors i treballadores que fora de la seva jornada laboral participen d'aquestes activitats. L'any passat, 632 treballadors van participar en algunes de les accions de voluntariat de la companyia.    

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB