Dimecres, 30 de setembre de 2020

La línia 46 de bus, escenari d’un nou episodi d’honradesa

 

Manuel José Martos Bravo, conductor línia 46

La línia 46 de bus, escenari d’un nou episodi d’honradesa

En Manuel José es va trobar un moneder oblidat al bus amb 3.800 euros i un document d’identificació. Tot un exemple d’honradesa.

Redacció / 27.01.20 - 12:24h

El dilluns  20 de gener, el conductor del torn 1 de la línia 46 de bus, en Manuel José Martos Bravo, en arribar al terminal de la línia, al Paral·lel, es va adonar que algun passatger s’havia deixat un moneder. Seguint el procediment, el va obrir per veure si hi havia algun document d’identificació i es va endur la sorpresa de trobar-se una quantitat important de diners, 3.800 euros. Dins del moneder també hi havia el carnet d’una dona argentina que, en pujar al bus, li havia demanat informació sobre com arribar a un hotel a prop de la plaça d’Espanya.

Seguint el procediment, en Manuel José va entregar el moneder al Comandament d’Explotació, CE, del CON, que va intentar localitzar la passatgera per tornar-l’hi, però com que no va ser possible trobar-la, va entregar el moneder a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la plaça d’Espanya.

Finalment els mossos van localitzar la senyora que va voler donar les gràcies i una abraçada al Manuel José.

En Manuel José Martos Bravo va entrar a l’empresa el maig de l’any 1994 com a conductor de bus a la cotxera la Lutxana fins al seu tancament, l’any 2007. De la cotxera de Lutxana va passar pel CON de Zona Franca, on va treballar sis mesos, per incorporar-se al CON de Ponent, on actualment continua prestant servei. Ha conduït a les línies 54, 63 i V3 i, des de fa 7 anys, està prestant servei a la línia 46.

Moltes gràcies, José Manuel

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Bus
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB