Divendres, 26 de febrer de 2021

L’AMB lliura cinc bicicletes en cessió temporal de sis mesos a treballadors de TMB

 

Biciempresa / TMB

L’AMB lliura cinc bicicletes en cessió temporal de sis mesos a treballadors de TMB

Es tracta d'una prova dirigida a treballadors d'empreses del polígon de la Zona Franca per fomentar l'ús de la bicicleta per anar a la feina.

Redacció / 31.01.19 - 10:42h

Avui al migdia, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha fet entrega a TMB de cinc bicicletes elèctriques, dues per a personal de Metro i tres per a personal de Bus, amb motiu de l'adhesió de l'empresa al programa de subvenció en espècie de cessió temporal de bicicletes. Aquest programa adreçat a les empreses de l'àmbit metropolità es va posar en marxa ara fa més d'un any, el setembre del 2017. 

L'objectiu del programa de l'AMB és impulsar la mobilitat sostenible al territori facilitant el traspàs de desplaçaments quotidians del vehicle privat a la bicicleta o a la intermodalitat de transport públic i bicicleta.

Es tracta d'una prova dirigida a treballadors d'empreses del polígon de la Zona Franca per fomentar l'ús de la bicicleta per anar a la feina. Si els resultats de la prova són bons, s'estudiaran fórmules per estendre-ho a altres centres de treball.

TMB disposarà de les cinc bicicletes elèctriques plegables, amb assistència a la pedalada i un equipament estàndard, en préstec durant sis mesos. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / AMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB