Dijous, 25 de febrer de 2021

L’Alberto bat el rècord del món nedant a cegues al Mar Menor

 

L’Alberto bat el rècord del món nedant a cegues al Mar Menor

Ha tornat a aconseguir un rècord mundial en recórrer 50 quilòmetres i 800 metres a cegues en les aigües del Mar Menor amb un temps de 19 hores i 58 minuts que ja s’ha registrat en l’Official World Rècord.

Redacció / 13.10.20 - 09:46h

L'Alberto Lorente, conductor de bus del Centre Operatiu de Negoci de Zona Franca, ha aconseguit l'objectiu amb el suport de dues barques i un parell de companys que li han acompanyat a trams. Dissabte a la tarda començava la gesta amb la fi solidària de recaptar fons per a construir un pavelló esportiu a San Pedro del Pinatar per a l’Associació AIDEMAR, una associació sense ànim de lucre que treballa per la integració de persones discapacitades a la comarca del Mar Menor.

L’home de les aigües, és el sobrenom que té l’Alberto, va nadar el perímetre del Mar Menor amb unes ulleres reductores de la visibilitat i durant l’ aventura va patir picades de meduses i marejos i nàusees per l’esforç realitzat.

L'Alberto no és un simple nedador, sempre vol que les seves braçades “tinguin un sentit” i s'ha marcat un repte que porta per nom #UnRetoUnaVida.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB