Miguel Ángel Herrera i Ignacio Guijarro / Pep Herrero
Miguel Ángel Herrera i Ignacio Guijarro / Pep Herrero

La L9 Sud, escenari d'un episodi d'honradesa

Una passatgera de la L9 Sud perd la seva bossa, i dos TOLA, els AAC de Zona Universitària de la L3 i el personal de servei de CSPC protagonitzen un nou episodi de treball en equip, honradesa i feina ben feta. 

Albert Piqué / 25.04.16 - 11:58h

Per segona vegada en poques setmanes, dos treballadors del metro de Barcelona són notícia per un fet insòlit: retornen una cartera que contenia més de 8.575 €.

Segons ens relaten els protagonistes del fet, Miguel Ángel Herrera i Ignacio Guijarro, TOLA del tram sud de la L9,  al voltant de les deu del matí, mentre eren a l'estació de Zona Universitària, l'AAC que estava de servei els va fer entrega d'una bossa de dona que una usuària de la L9 havia trobat. La seva sorpresa va ser màxima quan la van obrir i van descobrir que a l'interior hi havia, entre diversos objectes personals, 8.575 € en efectiu.  

Ràpidament ho van posar en coneixement del Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro, que es van sorprendre perquè era la segona trucada d'aquestes característiques que rebien recentment i van posar en marxa el dispositiu per recollir-la. Però no van tenir temps, ja que poc després una trucada a l'intèrfon de l'estació d'Aeroport T1 d'una passatgera que indicava que havia perdut una bossa de dona va posar final feliç al fet. La seva propietària, una senyora barcelonina, va poder recuperar la bossa i agafar el seu vol a temps.

En Miguel Ángel i l'Ignacio  fa poc més de tres mesos que es van incorporar a TMB. Poc s'imaginaven mentre feien la formació que en tan poc temps serien els protagonistes d'un fet d'aquestes característiques. 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB