Judith Pérez, comandament tècnic operatiu, CTO de l'L4

La Judith és una de les sis treballadores que el 7 de març participarà en el col·loqui “TMB en femení. La visió de la dona treballadora” dirigit i dinamitzat per la presidenta de TMB, Laia Bonet

Redacció / 28.02.22 - 09:08h

La Judith va iniciar la seva carrera a TMB l'any 2002, amb 21 anys, com a cap d’estació; després va passar a agent d’atenció al client i des de fa dos anys és comandament tècnic operatiu, CTO. Abans d’entrar a Metro, estudiava i els caps de setmana treballava com a dependenta en una pastisseria, donava classes particulars a nens de l’ESO, i puntualment també havia fet d'hostessa d'esdeveniments i codificadora d'enquestes. 

Ens explica que la seva professió “ha estat una oportunitat inesperada”  i que “mai hauria imaginat que treballaria en aquest àmbit, ha estat tot un descobriment”.

Descriu amb precisió en què consisteix el seu treball, i fa especial èmfasi en el fet que es tracta d’una feina molt diversa i això la fa encara més atractiva: “Som els encarregats de supervisar la circulació de trens, de portar el telecomandament, del correcte funcionament de la línia de metro a la qual estem assignats, i ens encarreguem de la supervisió dels equips de les estacions. Tot això ho fem des del Centre de Control de Metro, CCM”. Pel que fa a l’equip de personal que està en la línia, coordinen els serveis, descansos, baixes, formació, etc. dels AAC.

A la Judith li agrada que el seu treball sigui dinàmic i multifuncional: “M'encanta relacionar-me amb la gent i poder ajudar-los; donar formació i poder aportar tota la meva experiència i coneixements”. Alhora, li “agraden els trens, conduir-los, portar el panell". Ens ho resumeix dient que “aprendre, sentir-me útil i fer les coses bé és el que em motiva”.

Compaginar la vida laboral i personal ha estat fàcil per a la Judith, “gràcies als diferents horaris que he tingut i al fet de poder canviar festes”, i diu amb orgull: “La meva professió m'ha permès desenvolupar-me tant personalment com professionalment”.

Per cloure la seva presentació, manifesta que li encanta l’esport, gaudir de la seva família, la naturalesa i viatjar: “Sempre que m'escapo a la muntanya recarrego piles. Tinc la gran sort de viure prop de la mar i també és una font d'energia per a mi.” 

Col•loqui TMB en femení.  La visió de la dona treballadora

Dilluns 7 de març a les 12 del migdia, al hall de l’estació de metro d’Universitat de la línia 2, se celebrarà un col·loqui amb sis dones treballadores de TMB i representants de professions  vinculades a entorns masculins, que ens parlaran de com és treballar en un entorn on la majoria de companys són homes, dels seus reptes diaris, i quina és la seva visió de futur.

T’hi esperem!

Mira el vídeo de la Judith

 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB