Dijous, 25 de febrer de 2021

Jornada del Consell de Coordinació Pedagògica a l'Espai Gaudí

 

Jornada del Consell de Coordinació Pedagògica a l'Espai Gaudí/ M.A. Cuartero

Jornada del Consell de Coordinació Pedagògica a l'Espai Gaudí

L'estació fantasma de Gaudí del metro de Barcelona ha estat un dels escenaris de la reunió de les entitats de mobilitat que formen part del Consell de Coordinació Pedagògica.

Redacció / 15.10.15 - 10:34h

RACC, TRAM i TMB s'han reunit avui a l'Espai Gaudí per continuar amb les jornades d'activitats anuals una vegada començat el curs escolar.

En el transcurs de la sessió han fet la presentació de les activitats educatives Isabel Maestre, del RACC; Anahí Martín, del TRAM, i Mario Armengol, responsable del programa TMB Educa per part de TMB.

La jornada s'ha clausurat amb la xerrada a càrrec d'Agustí del Castillo, exdirector general del Metro de Barcelona, i la visita a l'estació fantasma de Gaudí.

Consell de Coordinació Pedagògica

El Consell de Coordinació Pedagògica, impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, aplega institucions i entitats ciutadanes que ofereixen activitats educatives per a escolars. Es va crear el febrer de l'any 1992, amb la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona de coordinar les entitats i institucions ciutadanes que oferien activitats educatives a les escoles per tal d'optimitzar el paper de la ciutat com a agent educatiu i ampliar les possibilitats que els infants tenen d'aprendre. 

El Consell vol oferir a l'escola la major quantitat i diversitat possible de recursos educatius i culturals per tal d'aconseguir aquests objectius. Alhora contribueix a donar el ressò adequat a esdeveniments educatius ocasionals, generats des d'aquestes entitats o sorgits del teixit social. Es troba en sessions plenàries de representants de les entitats membres i en reunions dels diferents grups de treball que funcionen en el si del Consell. TMB, FGC, Guàrdia Urbana de Barcelona, RACC i TRAM conformen el grup de treball de les entitats de mobilitat.

Projecte TMB Educa

L'objectiu del projecte TMB Educa és incidir en la sensibilització  i el coneixement de la realitat actual vers la problemàtica de la mobilitat, tenint en compte aspectes clau com ara la sostenibilitat del sistema de transport, l'ús de les energies renovables, l'accessibilitat, la incorporació dels avenços de les noves tecnologies en la gestió i millora dels transports i la promoció del civisme.

El projecte TMB Educa ofereix un programa d'activitats de suport als centres escolars per treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona, dins el currículum escolar.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Llocs
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB