Dissabte, 6 de març de 2021

Jornada de debat "Dones i discapacitat”

 

Imatge del cartell de Mou-te per les persones amb discapacitat / TMB

Jornada de debat "Dones i discapacitat”

El proper dilluns, a la sala de conferències de l'ONCE es durà a terme una jornada de debat sobre dones i discapacitat en el marc de la campanya “Mou-te per les persones amb discapacitat”.

Redacció / 25.11.16 - 08:30h

La campanya "Mou-te per les persones amb discapacitat" està desenvolupant un seguit d'activitats de formació, sensibilització i comunicació durant l'últim trimestre de l'any entre els treballadors i la ciutadania. Dins de les activitats que s'estan duent a terme aquest mes de novembre, el dilluns 28 de novembre, sota el lema “Dona i discapacitat”, la sala de conferències de l'ONCE es convertirà en l'escenari per debatre sobre la violència masclista en dones amb discapacitat. També es donaran a conèixer experiències positives d'inserció laboral de dones amb discapacitat.

L'activitat, que està organitzada per COCARMI amb el suport de la Fundació TMB, començarà a les 10.30 hores del matí i finalitzarà a les 13.40 hores. La sala és accessible a persones amb mobilitat reduïda i compta amb suport per a persones amb discapacitat auditiva.

Els treballadors de TMB que hi vulguin participar només cal que enviïn un correu electrònic a info@cocarmi.cat. Trobareu més detalls del programa i de l'horari clicant al programa que trobareu al peu de l'article. 

"Mou-te per les persones amb discapacitat" és el projecte escollit pels treballadors de TMB com a causa solidària del 2016, en el marc del projecte d'acció social TMB Solidària, que vol sensibilitzar i conscienciar els treballadors i la ciutadania sobre la problemàtica que pateixen les persones afectades per una discapacitat.  

Recordeu, us esperem dilluns a les 10.30 a la sala de conferències de l'ONCE, carrer Sepúlveda, 1, 6a planta.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB