Moment de la Jornada de ComInterna
Moment de la Jornada de ComInterna

Jornada de ComInterna a l’Espai Gaudí

L’Espai Gaudí va ser el lloc triat per ComInterna, l’associació de la comunicació interna formada per professionals d’aquest àmbit d’empreses com Caixabanc, Vueling, Seat, FGC, Intermón Oxfam o TMB, entre daltres, per realitzar una jornada de treball entorn a les xarxes socials internes.

Redacció / 22.05.13 - 15:39h

La sessió va ser oberta pel president de l’associació i cap de comunicació interna de TMB, Albert Piqué, que després de donar la benvinguda als més de 120 assistents ─responsables de comunicació interna i RRHH d’empreses i administracions─ va fer una petita presentació per enfocar la temàtica, i tot seguit va donar pas a Genís Roca ─Roca Salvatella─, un expert del món 2.0.

A continuació es va exposar el cas pràctic de Venca, una empresa que ja disposa duna xarxa social interna, i dUnilever, que va mostrar els avenços que han fet en matèria de dinamització social com a pas previ per implantar-la.

ComInterna és una associació de creació recent que vol contribuir a posicionar la comunicació interna com un element estratègic i de gestió de les organitzacions, a posar en valor la tasca dels professionals de la matèria, i que vol donar suport en àmbits educatius com escoles de negoci i universitats.

www.cominterna.com 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB