Dissabte, 19 de setembre de 2020

Jorge Izquierdo estrena “Te quiero”, el seu primer curtmetratge com a director

 

El Jorge en un moment del rodatge / Sandra Sáez

Jorge Izquierdo estrena “Te quiero”, el seu primer curtmetratge com a director

El proper dijous 26 d'abril es presentarà als cinemes Girona el curtmetratge de Jorge Izquierdo Te quiero, basat en la historia d'un guió original de Clara Puig.

Redacció / 23.04.18 - 08:37h

Te quiero és una història corrosiva d'amor ja en decadència, d'una parella d'amants que sempre tenen alguna cosa que els separa i que els lliga al mateix temps. 

El curtmetratge amb el qual s'estrena el Jorge com a director és l'adaptació d'un guió de microteatre de la guionista Clara Puig. Un guió escrit pel concurs de microteatre Carreteras Secundarias de l’any passat, que tenia per temàtica l’amor i el desamor i on el guió Te quiero de la Clara va quedar entre els finalistes.

Té una durada és de 6 minuts i 56 segons i es va rodar el diumenge 4 de març d'enguany a l'antiga fàbrica de Can Llobet a Calella de Mar. Hi han col·laborat els empleats de Metro Sandra Sáez —que s’ha encarregat del making of  i la foto fixa— i Joan Carles Oller —que ha fet la labor d'ajudant de producció—. La música és de Jordi López, QMBA, músic de Calella de Mar. 

El curt s'estrena el dijous 26 d'abril a les 20.00 hores als cinemes Girona (c/Girona, 175) i serà presentat per Miguel Fernando Ruiz de Villalobos, crític de cinema. L'entrada és gratuïta.

 

 

 
Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB