Dimarts, 2 de juny de 2020

Ja tenim les quatre propostes finalistes del Tria la Teva Causa 2019

 

Ja tenim les quatre propostes finalistes del Tria la Teva Causa 2019

El càncer infantil, l'Alzheimer, les afectacions de salut per l'amiant i les persones sense sostre han estat les quatre causes solidàries més proposades pels treballadors. 

Redacció / 11.03.19 - 13:46h

Un cop acabada la primera fase del Tria la Teva Causa 2019, ja tenim les quatre causes finalistes i podem votar quina serà la causa social del Mou-te 2019.

Des d'avui fins al 5 d'abril s'inicia la votació per triar entre les quatre causes solidàries més proposades pels treballadors. 

De les 179 causes que s'han proposat, s'han seleccionat les quatre que s'han repetit més cops, és a dir, que han estat proposades per més treballadors. Aquestes són: càncer infantil, Alzheimer, afectacions de salut per l'amiant i persones sense sostre. Ara la que obtingui més vots serà la causa solidària 2019.

Al mes d'abril, un cop finalitzat el recompte de vots, es comunicarà la causa guanyadora i es començarà a treballar amb les entitats socials referents de la causa escollida tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització que es desenvoluparan al llarg del darrer trimestre de l'any. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB