Divendres, 29 de maig de 2020

Ja tenim causa solidària del 2018!

 

Mou-te 2018

Ja tenim causa solidària del 2018!

El crit unànime de la GenTMB ha decidit que la causa solidària per al 2018 sigui “Mou-te per la salut mental” amb 291 vots, un 39% dels 754 que s'han obtingut a la campanya "Tria la teva causa" d'enguany. 

Raquel Díaz / 03.04.18 - 12:20h

"Mou-te per la salut mental", amb un 39% dels vots totals, ha guanyat per una diferència de 93 vots respecte a la segona causa més votada, les persones sense sostre. Les altres dues causes proposades eren els drets dels animals, que ha obtingut 148 vots, i el medi ambient, amb un total del 16% dels vots.

La campanya "Mou-te per la salut mental" desplegarà un seguit d'accions que es desenvoluparan durant el darrer trimestre de l'any amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar sobre les malalties mentals, entenent aquestes com les que provoquen un trastorn mental sever que pot afectar el pensament, les emocions, els sentiments i la conducta de la persona.

Si vols participar com a voluntari/a o en el procés de disseny, planificació o desenvolupament de les accions del “Mou-te per la salut mental", posa't en contacte amb acciosocial@tmb.cat

 "Tria la teva causa" va néixer l'any 2011, en el marc del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, per donar la veu als treballadors de TMB a l'hora de decidir quin ha de ser, cada any, el projecte de referència en matèria de solidaritat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB