Ja tenim les 5 propostes finalistes del Tria la Teva Causa 2022

Avui s'inicia la votació per escollir un dels 5 projectes proposats pel personal de la companyia. El més votat es convertirà en la causa solidària TMB de l'edició d'enguany.

Redacció / 03.05.22 - 08:20h

Trastorn de l’espectre autista i asperger (TEA); Ajuda humanitària a Ucraïna; Animals sense llar; Inclusió per a les persones sense llar; Les síndromes genètiques. Camí cap a la teràpia genètica, són les 5 causes solidàries més proposades per les persones treballadores de TMB.

Fins al 31 de maig, la plantilla pot votar, a través de l'enquesta que s'enviarà per correu electrònic al llarg del matí, el projecte amb el qual se sentin més identificats. El més votat es convertirà en la causa solidària TMB de l'edició d'enguany. 

El 3 de juny es comunicarà la causa guanyadora a la plantilla i es presentarà la treballadora o el treballador que el liderarà i l'entitat social que el promourà.
Finalment, durant l'últim trimestre de l'any es desenvoluparan les diferents accions de sensibilització i conscienciació per a la campanya sota el lema Mou-te.
 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB