Dilluns, 13 de juliol de 2020

'Ja puc sortir de casa!', el conte que TMB ha regalat als petits de la família GenTMB

 

Ja puc sortir de casa!

'Ja puc sortir de casa!', el conte que TMB ha regalat als petits de la família GenTMB

Els més petits han rebut aquests dies a casa un conte que d'una forma divertida els vol orientar i ensenyar com han d'actuar quan agafin el bus o el metro en el desconfinament 

Redacció / 03.06.20 - 09:34h

El departament TMB Educa ha enviat, com a regal i per correu postal, un exemplar del llibre Ja puc sortir de casa! als fills dels empleats que tenen entre 3 i 9 anys. 

Ja puc sortir de casa!  és un conte de Lourdes Campuzano, il·lustrat per Mercè Tous, que d'una forma divertida explica als més petits que durant el desconfinament s'han d'adquirir unes noves rutines a l'hora de fer ús del bus o el metro, o com actuar al parc, al carrer o en una festa d'aniversari familiar.

El conte, que ha nascut pensant en els més petits, és una iniciativa de l'Editorial Mediterrània en col·laboració amb el doctor Bonaventura Clotet i l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Ja puc sortir de casa! també està en versió audiollibre per a aquells nens i nenes amb dificultats visuals. La veu l'hi posa Marisa Lesaca, que actualment forma part de l'equip de TMB Educa, però que durant la major part de la seva trajectòria professional a Metro ha estat a Ràdio Metro, actualment Centre de Difusió d'Informació a l'Usuari (CDIU). El llibre també està disponible en versió pdf i es pot escoltar en format audiollibre a l'espai monogràfic sobre la Covid-19 del web corporatiu.

El departament TMB Educa és l'encarregat del desenvolupament de programes educatius orientats a les noves generacions en la cultura de la mobilitat sostenible de la Fundació TMB.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB