Diumenge, 5 d'abril de 2020

Ioga per a controlar l’estrès a la Sala Gaudí

 

Ioga

Ioga per a controlar l’estrès a la Sala Gaudí

El ioga, com a disciplina que ajuda a mantenir l’equilibri entre cos i ànima,  ajuda a combatre l’estrès i l’ansietat. És un mètode per a l’autocontrol de l’ansietat i la reducció dels símptomes físics i emocionals de l’estrès.

Redacció / 14.03.19 - 09:31h

Els dies 11 d’abril, 16 de maig i de 13 de juny a la Sala Gaudí-Sagrada Família es faran tres sessions de ioga per a controlar l’estrès. Les sessions seran en horari de matí de 9.30 a 10.30 hores i en horari de tarda de 16.30 a 17.30 hores. Les places són molt limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre de petició. Les persones interessades a participar en el curs cal  que enviïn un correu electrònic a: dcavalle@tmb.cat   amb còpia a arodriguez@tmb.cat 

Aprèn a controlar els teus pensaments i redueix els efectes de l'estrès en la teva vida, elimina tensions i aconsegueix major equilibri intern.

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i treballadores facilitant la pràctica d'esports com ara el tai-chi, el ioga, l'atletisme, l'excursionisme, etc., així com la publicació d'articles a la revista GENTMB referents a la pràctica de l'esport i els beneficis de l'activitat esportiva. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB