A internet no abaixis la guàrdia

El 6 de febrer es va celebrar una nova edició del Dia de la Internet Segura, una iniciativa que busca sensibilitzar tota la població, amb especial atenció a infants i joves, sobre com contribuir a protegir i protegir-se en l’ús de la xarxa.

Redacció / 14.02.24 - 10:36h

En aquesta edició, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i el programa Internet Segura, han fet èmfasi en els deepfakes (hipertrucatges), recollint-se la preocupació que últimament s’està generant amb la manipulació -amb eines d’intel·ligència artificial- d’imatges, vídeos i àudios que presenten situacions fictícies però realistes, amb l’objectiu de difamar o desinformar.

Els deespfakes, els ciberatacs, els robatoris d’identitat, el phishing... Tothom pot sumar per fer d’Internet un espai més segur i acollidor, tant des dels dispositius personals com en l’ús dels dispositius de l’entorn laboral.

Al portal GenTMB publiquem periòdicament, amb l’assessorament de la Unitat de Seguretat TIC, informació per promoure una navegació segura. En aquest enllaç trobareu una selecció d’alguns d’aquests articles.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB