Divendres, 26 de febrer de 2021

Interceptats i denunciats penalment quatre vàndals grafiters

 

Interceptats i denunciats penalment quatre vàndals grafiters

L’estiu deixa un saldo de quatre grafiters identificats i denunciats penalment, dos dels quals mentre intentaven vandalitzar trens estacionats a La Pau, i dos més quan fugien després d’haver pintat trens estacionats a Casa de l’Aigua.

Virgilio García / 07.09.18 - 11:16h

La intervenció de La Pau, que es va fer el dissabte dia 01, es va saldar amb la intercepció per part dels vigilants de seguretat i Mossos d’Esquadra, de dos vàndals grafiters provinents de Madrid, i la intervenció de diversos pots de pintura i material divers entre el qual hi havia una càmera GoPro, amb la qual gravaven els fets. Aquesta intervenció va suposar el desallotjament de trens per revisar la via, amb les molèsties que això suposa als clients.

Els fets de Casa de l’Aigua, que es remunten a finals del mes de juny, també van permetre la identificació de vàndals als quals es va requisar material i càmeres fotogràfiques. Malauradament, un dels vigilants de seguretat vas ser agredit amb un pal.

Totes dues intervencions es van detectar a través de les càmeres, fet que va permetre avisar els vigilants de seguretat.

En tots dos casos, els vigilants de seguretat han interposat denuncies administrativa, els serveis jurídics de TMB han interposat les denúncies penals pertinents.
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB