Dissabte, 31 de juliol de 2021

La infermeria virtual a l'abast del treballador

 

COIB

La infermeria virtual a l'abast del treballador

TMB signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) per divulgar consells de salut als treballadors i fomentar la promoció i educació de la salut.

Redacció - Servei de Prevenció / 08.05.15 - 08:31h

L'acord preveu la publicació periòdica d'informació, suggeriments i consells de salut a la nostra revista digital, extrets del seu portal web de salut Infermeria virtual, per potenciar la capacitat de les persones per mantenir la salut.

Aquest acord pretén promoure el benestar de les persones mitjançant una eina educativa que permeti tenir cura de la salut i gestionar autònomament i de manera responsable la informació i els coneixements elaborats per professionals infermers i exposats amb transparència i rigor.

Els continguts seran variats: recomanacions, millora d'hàbits, informació sobre temes genèrics de salut, d'alimentació, salut mental, cura de malalties, pràctica esportiva, etc.

Els nostres professionals sanitaris també l'utilitzaran en el decurs de la vigilància de la salut dels treballadors, com a suport informatiu i documental, en aquells casos que considerin adients, per ajudar a ampliar els coneixements i la implicació en el benestar individual i dels nostres companys.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB