Divendres, 29 de maig de 2020

Incorporació del nou director de l'Àrea Jurídica i Bon Govern

 

Incorporació del nou director de l'Àrea Jurídica i Bon Govern

Jaume Garcia Soler s’ha incorporat avui, 7 de gener, a l’estructura directiva de Transports Metropolitans de Barcelona com a director de la nova Àrea Jurídica i Bon Govern, que fusiona les actuals dues àrees d’Assessoria Jurídica i de Bon Govern.

Albert Piqué / 07.01.20 - 09:41h

Aquesta reestructuració forma part del procés de configuració de la nova direcció de la companyia, després del nomenament de Gerardo Lertxundi Albéniz com a Conseller Delegat de TMB el passat 3 d'octubre de 2019.

Jaume Garcia Soler és Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Ha completat la seva formació acadèmica amb diversos màsters a través dels quals s'ha especialitzat en dret d'empresa, societari, administratiu i contractació. Ha desenvolupat diferents treballs, tant a l'administració pública com al sector privat. Fins ara, ocupava el càrrec de responsable del Servei Jurídic i Secretari de Consell d'Administració de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) i de la societat participada per l'ATM, Sermetra, S.L. Amb anterioritat havia treballat a l'Assessoria Jurídica d'AGBAR, de Zurich Espanya i a l'Ajuntament de Tarragona, entre d’altres.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB