Dilluns, 14 de juny de 2021

El Guillermo guanya la 3a edició de la Fotolliga

 

El Guillermo guanya la 3a edició de la Fotolliga

El Guillermo, l'Hèctor, el Miguel Ángel i l'Inma són els guanyadors de la 3a edició dels premis Fotolliga 2019-2020 de l'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB

Redacció / 03.11.20 - 07:50h

Dilluns es van entregar els premis de la 3a edició del concurs fotogràfic Fotolliga AFE-TMB que organitza l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB (AFE-TMB). 

La competició, organitzada per l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB (AFE-TMB), que s'ha desenvolupat al llarg del curs 2019-2020, ha donat com a guanyador d'aquesta 3a edició Guillermo de Ávila, mecànic del CON de Triangle. En la segona posició el premi ha estat doble per empat i ha recaigut en l'Hèctor Rivas, conductor de bus del CON de Triangle, i de Miguel Ángel Benito, conductor de bus del CON d'Horta, i en tercera posició ha quedat l’Inma Rodríguez Domínguez, agent d'atenció al client de la línia 1.

La participació ha estat oberta a tots els treballadors de TMB i consistia a enviar una foto cada mes d'un tema anteriorment pactat. Les imatges les pots veure als comptes de Flickr i Instagram de l'associació.

La propera edició del concurs, la 2020-2021, ja està en marxa i les bases del concurs estan publicades a la pàgina web de l'associació.

Per a més informació podeu contactar amb Miguel Ángel Benito García (mabenito@tmb.cat).

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB