Divendres, 29 de maig de 2020

El grup coral de TMB cerca noves veus

 

Coral / TMB

El grup coral de TMB cerca noves veus

La coral de TMB busca incorporar noves veus al grup per cantar sarsuela, òpera i cançó popular.  

Redacció / 22.10.18 - 12:04h

La coral de TMB, que va néixer fa 14 anys, té una activitat mitjana de 12 actuacions l'any amb un repertori de 59 cançons corals i 18 cançons per a solista o duo, en què predominen la sarsuela, l'òpera, els boleros i la cançó popular catalana, així com cançons populars de diferents països, com França o el Brasil. Assagen, sota la direcció de Xavier Dolç, catedràtic del Conservatori de Música de Barcelona, cada divendres de 16.30h a 18.30 h al centre de treball de Santa Eulàlia. 

Si estàs interessat a formar part del grup, posa't en contacte amb Manel Ruiz Roman al telèfon 670 65 53 40.

La coral de TMB es va posar en marxa com una activitat cultural per facilitar la participació i la integració del personal, afavorir el coneixement mutu de les plantilles de les dues empreses de TMB i fomentar el treball en equip.

Els membres del grup compaginen la satisfacció personal i l'acció social i, alhora, contribueixen a difondre la cultura i els valors en què es basa una coral, com són l'harmonia, l'equilibri, la conjunció, la disciplina i l'actitud d'atenció de les diverses veus en el procés de creació. Una coral és un exemple per a qualsevol col·lectiu, i especialment per a les organitzacions en què una multiplicitat de persones han de treballar per un interès comú.

Les pròximes actuacions que faran són:

El 9 de novembre al centre Buigas de la Clínica Corachan; 16 de novembre al centre Catalonian del carrer Bergara; 23 de novembre a St. Andreu, a Meridiana; 14 de desembre a la residència de gent grant Erit a Esplugues de Llobregat, i 21 de desembre a l'Associació de Jubilats de TB a Sagrada Família. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB