Dissabte, 6 de març de 2021

La grip, el clàssic de cada hivern. Com podem evitar-la

 

Campanya vacunació grip 2015

La grip, el clàssic de cada hivern. Com podem evitar-la

Com cada any, el Servei de Prevenció, seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa la campanya de vacunació antigripal.

Redacció - Servei de Prevenció i Salut / 08.10.15 - 12:58h

Del 19 d'octubre fins al 4 de desembre,  un equip de sanitaris es desplaçarà als centres de treball de CON d'Horta, CON Triangle, CON Zona Franca i CON Ponent per vacunar les persones que ho requereixin. També, durant tota la campanya, als centres de salut de Sagrera, Santa Eulàlia, Horta i a l'edifici de Zona Franca es podrà vacunar tothom que ho desitgi.

Tot i que la prevenció, amb una òptima higiene personal, és la millor estratègia, la vacunació és la millor manera de prevenir la grip. La vacuna està indicada especialment per a les persones amb malalties que pertanyen als grups de risc, com persones majors de 60 anys, o que tenen malalties prèvies de tipus respiratori (bronquitis, emfisema, asma, bronquiectàsies o fibrosi) o cardiovasculars (cardiopatia isquèmica, insuficiència cardíaca, valvulopaties, miocardiopatia) i altres malalties cròniques com la diabetis mellitus, la insuficiència renal, anèmia, hepatitis o malalties neuromusculars. També a les persones amb estat d'immunosupressió (inclosa la causada per VIH), neoplàsies, dones embarassades o amb obesitat mòrbida, se'ls recomana vacunar-se. 

Aquesta vacuna també està recomanada per a tots els professionals que realitzen serveis a la comunitat. A TMB són els conductors d'autobús, els agents d'atenció al client, les persones que treballen en oficines d'atenció al ciutadà i el personal sanitari.

Calendari i horari de vacunació antigripal

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB