Dijous, 27 de febrer de 2020

Gràcies a tothom! Balanç del compromís social de TMB de l'any 2017

 

Xifres solidàries 2017

Gràcies a tothom! Balanç del compromís social de TMB de l'any 2017

La dedicació dels treballadors de TMB que han participat en les diverses propostes solidàries de la companyia permet fer un balanç exitós del compromís social de l'empresa durant el 2017.

Redacció / 10.01.18 - 11:25h

632 voluntaris de TMB han desenvolupat activitats en les diferents modalitats existents de conductor, mecànic, monitor del TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col·laborador de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC).

S'han realitzat, al llarg de l’any, 38 serveis especials de bus solidari amb la participació de 22 conductors voluntaris, que hi van dedicar un total de 156 hores i van beneficiar 1.019 persones. Al metro es van dur a terme 8 tallers per al foment de l'autonomia en els quals van participar 12 guies voluntaris. S'hi van dedicar 24 hores i se'n van beneficiar directament 114 persones amb discapacitat.

En l'apartat del canals de comunicació de TMB, 42 entitats socials han tingut visibilitat per donar a conèixer els seus projectes, iniciatives i campanyes.

La 4a edició de la campanya de donació de sang a TMB va obtenir 423 donacions de sang.

Tanquem el repàs destacant les 4 accions de conscienciació i sensibilització que s'han dut a terme durant el darrer trimestre de l'any dins la setena edició de la principal campanya solidària de TMB escollida pels seus treballadors, que aquest any tenia el lema de “Mou-te contra la violència masclista”.

Gràcies!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB