Dilluns, 14 de juny de 2021

La GenTMB tria les “Persones amb Alzheimer i les seves famílies” com a projecte solidari 2021

 

La GenTMB tria les “Persones amb Alzheimer i les seves famílies” com a projecte solidari 2021

El projecte de la Núria Vila ha estat triat per la GenTMB com la causa social per la qual es desenvoluparan un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització durant l'últim trimestre de l'any.

Redacció / 04.06.21 - 10:15h

Dilluns va finalitzar el període establert per votar un dels sis projectes proposats per la GenTMB en l'àmbit de l'acció social. El guanyador de l'11a edició ha estat el projecte "Mou-te per les persones amb Alzheimer i les seves famílies", amb un 39,9% de les votacions, seguida del projecte “Pel respecte i cura dels animals” amb un 19,5% dels vots.

La resta de vots s'han repartit de la següent manera: un 14,3 per cent per a “L'endometriosi, una afectació de salut de les dones”, un 14 per cent per a les “Persones amb trastorns cognitius o de conducta”, un 7,4 per cent per a la “Prevenció de la pneumònia, patologia respiratòria a l'abast de tothom” i un 5 per cent per al “Treball espiritual i creixement personal.

La campanya "Mou-te per les persones amb Alzheimer i les seves famílies", serà impulsat per la Núria Vila com la persona que ha proposat el projecte, i desplegarà un seguit d'accions que es desenvoluparan durant el darrer trimestre de l'any amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre aquesta malaltia.

"Tria la teva causa" va néixer l'any 2011, en el marc del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, per donar la veu als treballadors de TMB a l'hora de decidir quin ha de ser, cada any, el projecte de referència en matèria de solidaritat. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB