Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Gaudir de la natura fent esport

 

Camí a Coves del Toll Portada / Equip BTT

Gaudir de la natura fent esport

La nova equipació del grup de BTT té un disseny consensuat entre tots els membres.

Redacció - José Antonio Vega / 06.06.12 - 13:24h

La temporada 2011-2012 començava amb una nova expectativa. Una equipació amb disseny nou. Un disseny que ha estat proposat per alguns membres del grup i consensuat per tot el grup BTT. Ha estat un treball en equip que ha derivat en un disseny avalat i subvencionat per TMB i que impacta per la seva originalitat. És un comentari comú que fan els altres "bikers" quan es creuen amb ells per les carreteres, camins i trialeres.

Gaudir de la natura a sobre de la bicicleta, escalant o baixant muntanyes, senders, grans rampes, complicades trialeres, fa que cadascun dels membres es marqui el seu propi repte i que la seva millora personal sigui superada.

Podríem assenyalar totes les participacions i sortides realitzades, però seria molt avorrit per a tots aquells que no hi han estat. Però sí que volem destacar que alguns van participar a la prova de gran fons Selenika, 110 km amb un desnivell de 2.200 metres per les terres de Navarcles. Alhora, volem assenyalar la prova de Bombers per Collserola, en què TMB ha estat l’empresa amb més participants, i la Portals de Montserrat, on també va lluir el mallot de GENTMB.

Cal dir que totes les sortides, individuals o en grup, les realitzen sempre que poden i que els podeu trobar inesperadament en qualsevol punt de la nostra geografia. Se’ls veu ràpidament, el seu mallot ho diu: GENTMB.

Si els veieu per aquestes carreteres i camins és fàcil reconeixe’ls, feu-los senyals perquè us puguin saludar i pugueu compartir experiències.

Per tenir més informació de la programació de les sortides, cal estar atent a la intranet corporativa, o contactar per correu electrònic: arodriguez@tmb.cat
 
Totes les activitats són obertes a treballadors i familiars, no cal pagar cap quota.

Tot l'equip BTT / Equip BTT
Tot l'equip BTT / Equip BTT
Castell de Popa / Equip BTT
Castell de Popa / Equip BTT

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB