Dilluns, 13 de juliol de 2020

Finalitzat el concurs de disseny de la postal de Nadal

 

Postal guanyadora del concurs Mou-te per la Salud Mental organitzat per TMB i la Federació Salut Mental Catalunya

Finalitzat el concurs de disseny de la postal de Nadal

El concurs es va tancar el dia 3 de desembre i la nadala guanyadora ha estat la del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa.

Redacció / 12.12.18 - 08:37h

Dins del marc de la campanya Mou-te per la salut mental, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de l'empresa, TMB i La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) van convocar un concurs de disseny per a la felicitació de Nadal del 2018.

El concurs es va tancar el dia 3 de desembre i la nadala guanyadora ha estat la del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, CST. És la imatge que està il·lustrant aquest article i que serà la postal de Nadal que faran servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom. 

A més, TMB ha obsequiat al CST amb un pack per a quatre persones de productes de TMB, com ara bitllets del Barcelona Bus Turístic, bitllets del Telefèric de Montjuïc i abonaments Hola Barcelona.

"Tria la teva causa" va néixer l'any 2011, en el marc del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, per donar la veu als treballadors de TMB a l'hora de decidir quin ha de ser, cada any, el projecte de referència en matèria de solidaritat. El 2013 es va fer un pas endavant per millorar l'esperit participatiu, i aquest ha estat el segon any en què els mateixos treballadors han proposat les causes que després han estat votades. Amb aquesta ja són 7 les edicions realitzades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB