Dilluns, 21 de setembre de 2020

Final feliç a la peripècia d'una passatgera a la L1

 

Andana de Metro / Arxiu TMB

Final feliç a la peripècia d'una passatgera a la L1

La col·laboració ciutadana i una crida feta a través de Facebook permeten la localització d'una dona de la tercera edat i malalta d'Alzheimer que viatjava en un comboi de la L1 del metro de Barcelona.

Albert Piqué - Ferran Anguera, Responsable Protecció Civil / 04.09.15 - 13:07h

El passat dia 28 d'agost, cap a les 10 de la nit, una passatgera del tren 103 de la L1 va adonar-se que en el cotxe on ella viatjava hi havia una dona gran desorientada. Mentre l'observava, va recordar una publicació que havia vist a Facebook en què una família feia una crida per ajudar-los a trobar la seva mare, Teresa Campos, malalta d'Alzheimer. Va intentar recordar la imatge que hi havia al post i la descripció física que se'n donava, i va adonar-se que coincidia amb aquella passatgera.

Quan el comboi va aturar-se a l'estació d'Hostafrancs, i sense perdre-la de vista, va posar-ho en coneixement del motorista del comboi, i aquest ho va notificar al centre de control de metro (CCM). Tal com es fa en aquests casos, el coordinador de seguretat va enviar un agent per fer-se'n càrrec  i va contactar amb la família. L'agent va acompanyar la Sra. Campos fins a l'estació del Clot, on la família l'esperava.

Un cop més, la col•laboració ciutadana i la ràpida intervenció del personal de Metro i de seguretat van ser claus per al desenllaç feliç d'aquesta història.

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Servei
L1 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB