Divendres, 26 de febrer de 2021

Èxit de públic a la 4a Festa Solidària de CSC

 

Actuació de Brincadeira

Èxit de públic a la 4a Festa Solidària de CSC

La festa va comptar amb diverses actuacions desinteressades que van fer gaudir els assistents. Es van recaptar 7.520 euros, fruit de la venda de les més de 700 entrades i donatius de fila zero.

Àngels Rodríguez / 20.11.14 - 16:49h

El 8 de novembre l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya, CSC i l'Associació SILO  van tornar a unir-se per celebrar la 4a Festa Solidària a la Sala Bikini. L'objectiu d'aquest any era  recaptar fons per a la construcció de la casa del voluntariat a Ndiaouene (Senegal) en el cas de CSC, i per al tractament mèdic a nens greus a Gambasse, Guinea Bissau, en el cas de l'Associació SILO.

A les 9 del vespre s'obrien les portes de la Sala Bikini perquè les més de 700 persones del públic poguessin accedir al recinte. Els components de Brincadeira van fer esclatar les parets de Bikini amb el seu espectacle "Evolución", i seguidament Nalle Club van oferir l'espectacularitat dels seus balls i sons. El rock and roll en estat pur d'El Hermano Malaquías va obrir la seva actuació amb la cançó "El mur" de Pink Floyd i l'orquestra de varietats Por Fin Viernes va tancar la vetllada al ritme de música dels anys 80 i 90.
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB