Dijous, 25 de febrer de 2021

Esport, esforç i natura

 

Membres de l’equip ciclista de TMB / Equip ciclista de TMB

Esport, esforç i natura

Resum de la temporada 2012 del Grup Ciclista de TMB, uns dels grups que compten amb més participació, amb més de 60 persones. Van començar l’any 2012 estrenant nova equipació, i al llarg de l’any han organitzat sortides pròpies i han participat en d’altres d’alt nivell.

Redacció - José Antonio Vega i José Maria Coromina / 14.03.13 - 11:31h

Són moltes i molt diferents les sortides que han fet al llarg d’aquest any passat. Han estat unes sortides en què l’objectiu no només ha estat aconseguir la meta, sinó també gaudir de la natura i la companyia fent tots pinya.

El 2012 va començar amb la participació a la cursa de Bombers per Collserola, en què TMB va ser l’empresa amb més participants. Poc després van prendre part de la Selenika, 110 km amb un desnivell de 2.200 metres per les terres de Navarcles, i van fer la Portals de Montserrat.

A principis de juny una representació del grup ciclista va fer la Pyrinees Epic Trail Xtrem, una sortida no competitiva pel Pirineu d’Osca. En aquesta prova, una de les més extremes que se celebren, es va rodar 270 km amb 7.000 metres de desnivell i es van poder veure els mallots de GENTMB a una alçada de 2.280 metres. L’equip va gaudir de quatre dies de pedalada i convivència, envoltats d’uns paisatges meravellosos.

Però no només fan sortides “impossibles”. També van fer la via verda de la Terra Alta entre Xerta i Horta de Sant Joan. Va ser la primera gran sortida de les dues úniques dones que formen part de l’equip i que van aconseguir fer els 93 km d’aquesta ruta.

Aquest any 2013 el comencen preparant-se per fer la cursa Marató de los Monegros, també per les terres d’Aragó.

Per formar part del col·lectiu o adquirir els mallots de GenTMB i d’altres elements dels uniformes ciclistes, cal posar-se en contacte amb: javega@tmb.cat, arodriguez@tmb.cat

Totes les activitats són obertes a treballadors i familiars, i no cal pagar cap quota.

Equip femení de l’equip ciclista de TMB / Equip ciclista de TMB
Equip femení de l’equip ciclista de TMB / Equip ciclista de TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB