Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Detingut un vàndal grafiter a l’estació de metro de Trinitat Vella

 

Detingut un vàndal grafiter a l’estació de metro de Trinitat Vella

L'1 de març a la matinada va ser interceptat un dels tres vàndals grafiters que van ser detectats a l'apartador de vies i que pintaven un tren estacionat a la passarel·la de l'estació de Torras i Bages. 

Redacció / 12.03.20 - 08:54h

Els Mossos d'Esquadra van identificar, el diumenge 1 de març a la matinada, un dels tres vàndals grafiters quan estava assegut en un dels bancs de l'andana de l'estació de Trinitat Vella.

Els fets van passar de matinada, quan es va detectar que hi havia tres vàndals pintant un tren. El grafiters van fugir per la zona de vies en direcció a l'estació de Trinitat Vella, i van continuar fins a l'estació de Baró de Viver per tornar novament a l'estació de Trinitat Vella. Un d'ells va seure en un dels bancs de l'andana i els altres dos van continuar fugint, novament en direcció cap a l'estació de Baró de Viver. L'equip de seguretat va detectar el vàndal que es va quedar a l'estació de Trinitat Vella i el van posar a la disposició dels Mossos d'Esquadra.

A més del vandalisme mural en dos dels motors del tren, l'equip mòbil de seguretat  va detectar vandalisme en l'accés d'un pou pròxim a l'estació. La valoració dels danys murals al tren puja fins a 2.592 euros.

Com es fa sistemàticament en aquest tipus d'incidències, TMB denuncia els fets per via penal, i addicionalment es denuncia per via administrativa la invasió de la zona de vies i el frau. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB