Imatge de Mohamed_hassan a Pixabay
Imatge de Mohamed_hassan a Pixabay

Descobreix els nous recursos sobre igualtat i diversitat disponibles al Campus TMB

La plataforma GoodHabitz incorpora nous cursos de temàtiques relacionades amb la inclusió i la prevenció de l'assetjament laboral, en línia amb les directrius i objectius dels plans d’igualtat de TMB.

Redacció / 05.02.24 - 11:38h

Una de les ofertes de formació gratuïtes de la plataforma GoodHabitz (inclosa dins el Campus TMB) s’emmarca en el continguts per promoure la igualtat i la diversitat. Good Habitz ja oferia diversos cursos online d’aquestes temàtiques, però ha incorporat de nous recentment.

Els de més recent incorporació són “Diversitat i inclusió – Masterclass” i “Combatre l’assetjament laboral”. En el primer cas, Lucía Mbomío fa un recorregut pels conceptes diversitat, equitat i inclusió i dona pautes per incorporar-los a la nostra vida personal i laboral. 

El segon dels nous cursos aborda conceptes com la seguretat psicològica i l’assetjament laboral i dona claus sobre com promoure un ambient de feina sa o com enfrontar-se a l’assetjament moral, sexual o a la discriminació laboral.

Tots els continguts, pensats per a realitzar-se de forma gratuïta fora de l’horari laboral, estan en línia amb les mesures incloses en els plans d’igualtat de TMB. Els continguts es poden completar en poques hores i inclouen un test final. A més dels dos citats, s’hi inclouen d’altres de temàtiques semblants, com és el cas dels llistats a continuació:

Altres cursos a disposició al campus:

•             Ètica

•             Igualtat

•             Diversitat cultural 

•             Llenguatge de signes 

Comença avui mateix a contribuir a un entorn de feina divers i segur per a tothom!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB