Dissabte, 28 de novembre de 2020

El Daniel guanya la 2a edició de la Fotolliga

 

Guanyadors 2a edició / TMB

El Daniel guanya la 2a edició de la Fotolliga

L'any passat es va crear la competició Fotolliga, una competició oberta a tots els treballadors de la companyia i que consisteix a enviar una fotografia mensualment d'un tema anteriorment pactat. 

Redacció / 03.07.18 - 09:23h

La competició, organitzada per l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB (AFE-TMB), que s'ha desenvolupat al llarg del curs 2017-2018, ha donat com a guanyador d'aquesta 2a edició Daniel Sánchez Cristino, auxiliar de taller del CON de Triangle. La segona posició va ser per a Román Macias García, conductor del CON Ponent, i la tercera per a Inma Rodríguez Domínguez, agent d'atenció al client de la línia 1.

L'acte d'entrega de premis es va fer el dijous 31 de maig al centre de treball de Santa Eulàlia, on els premiats van rebre de mans del president d'AFE-TMB, Miguel Ángel Benito, un regal que ha consistit en un monitor de PC de 27 polsades per al primer premi i d'una motxilla i un peu fotogràfic per al segon i tercer premi. 

Amb aquesta segona edició del concurs, l'AFE-TMB consolida les seves activitats, com ara les trobades periòdiques o el concurs fotogràfic Fotolliga, obert a tothom, ja siguin fotògrafs professionals o amateurs.

Per a més informació, consulteu la seva web i a la pàgina de flickr

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB