El CON de Zona Franca es va vestir de Nadal i va triomfar

Més de 1.500 persones van assistir ahir al matí a la gran festa de Nadal que autobusos va celebrar al CON de ZF.

Redacció / 16.12.19 - 14:33h

Aquest diumenge Zona Franca Port ha viscut una festa multitudinària per a donar la benvinguda a les festes de Nadal. 

Un arbre de Nadal de fusta i un mural de 2 metres d’alt per 5 metres de llarg per acolorir, presidien la nau del taller juntament amb els ajudants de ses Majestat el Reis d’Orient, que anaven recullin les cartes que els hi entregaven els més menuts de la festa.

Flanquejant una de les portes del taller estava el Chausson, un dels vehicles històrics de la Fundació TMB, on al seu interior, els ajudants de ses Majestats d’Orient expedien el certificat de bon comportament i al seu costat, un circuit de Scalextric de 4 carrils on els petits feien cua per a provar-se com a corredors de cotxes de circuit.

El racó del maquillatge, l’espai de pinta i acoloreix i l'espai de treballs manuals amb fustes junt amb el racó dels "pins" per a fer els dissenys propis van ser dels espais més demandats. I tot això regat amb una xocolata calenta preparada allí mateix i, mentrestant, en Papa Noel anava rebent a tots els nens donant-les la benvinguda. 

A la festa no va faltar res, des d'una zona d’identificació pels més petits per si es perdien  i un photocall, a una impressora 3D per a fer-se un clauer, una maqueta del Tramvia Blau, una exposició de l’Associació ACEMA i el camió dels Conductors Solidaris de Catalunya. 

Tot l’esforç dedicat a “pintar i decorar el teu bus” va tenir la seva recompensa, ja que tots els nens i nenes van rebre una caixeta de caramels i 3 d’ells van ser els guanyadors/es del concurs de dibuix rebent com a premi un Smartbox per a fer escapada en família o una experiència d’aventura. 

Les noves instal·lacions en construcció del que serà la cotxera més moderna d’Europa, l’estació de gas, la zona de repostatge i els tallers mecànics també es van poder visitar a bord d’un autobús biarticulat i seguir el passat, el present i el futur, mitjançant la projecció d’un vídeo i uns plafons explicatius del nou CON de ZF.

Cal destacar el fet de poder gaudir i visitar la mostra de vehicles històrics de la Fundació TMB com l’Aclo, el Pegaso articulat 3065, el Pegaso estàndard 6420 i el Bus Turístic jardinera, així com l’exposició de busos d’última generació com el biarticulat, l’articulat GNC, estàndard GNC i el Bus Barcelona Bus Turístic de doble pis. 

La festa de Nadal ha superat totes les expectatives esperades i ha estat possible gràcies a la imaginació, il·lusió  i les moltes ganes de l’equip de voluntaris del CON d’Explotació, de Material Mòbil i de l’oficina del centre. Felicitats a tots!!!

 
Dibuix de l'Elia, guanyadora del primer premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
Dibuix de l'Elia, guanyadora del primer premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
Dibuix de la Martina, guanyadora del segon premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
Dibuix de la Martina, guanyadora del segon premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
Dibuix del Joan Carles, guanyador del tercer premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
Dibuix del Joan Carles, guanyador del tercer premi guanyador del concurs "Redecora el teu bus"
L’espai de pinta i acoloreix
L’espai de pinta i acoloreix

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB