Dijous, 9 d'abril de 2020

El CON de Ponent entrega els premis del Concurs de Dibuix Infantil

 

Concurs de Dibuix Infantil CON Ponent 2019 / M.A. Cuartero

El CON de Ponent entrega els premis del Concurs de Dibuix Infantil

Quaranta-tres nens i nenes, fills i filles de treballadors del CON, han estat els mestres pintors que han engalanat el tauler del CON amb les seves obres. 

Redacció / 03.01.20 - 08:50h

Ahir a la tarda es van lliurar el premis als guanyadors dels Concurs de Dibuix Infantil 2019 i es va fer un reconeixement, per part de tots els treballadors del CON, a tots els nens i nenes que han participat en el concurs convidant-los a un berenar juntament amb els seus familiars, per lliurar-los un diploma i un petit obsequi.

Durant el mes de novembre i fins a principis de desembre se celebrava el concurs de dibuix que, com en els anys anteriors, té el lema de “Temps de Nadal al CON de Ponent”, amb una participació molt per damunt de les expectatives inicials en les tres categories establertes: fins a 4 anys, de 5 a 9 anys i de 10 a 15 anys. 

A mitjans de desembre es va decidir de donar els premis als guanyadors següents: la Noa, en Marc i la Carla en la categoria de fins a 4 anys; l’Eric, en Leo i la Miriam en la categoria de fins a 9 anys, i l’Èlia, la Nerea i la Nora en la categoria de fins a 15 anys. Cadascú s’ha endut un Smartbox.  

El dibuix més votat en cadascuna de les tres categories ha il·lustrat la nadala del CON.

Un any més, han estat els més petits els que han posat la nota de color i d’inspiració nadalenca amb el Concurs de Dibuix Infantil.

Enhorabona a tots!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB