Dijous, 25 de febrer de 2021

Comencen les aportacions d’idees dels conductors/es de bus

 

Olga Cerezo i Nazaret Gonzàlez

Comencen les aportacions d’idees dels conductors/es de bus

Els participants ja han començat a publicar a la plataforma TMBInnova les seves propostes per a respondre als reptes identificats amb el projecte “Experiència d’empleat conductor/a de bus”.

Equip del projecte Experiència Conductor/a / 22.10.20 - 10:00h

El 8 d’octubre es va fer una trobada, presencial-telemàtica, entre les direccions de l'Àrea Operativa de Bus i de l'Àrea d'Organització i Persones en el marc conjunt del projecte Experiència d'empleat “Conductor/a de Bus”, que va comptar amb la participació d'un nombrós grup de personal de conducció i de comandament intermedis així com amb Jacobo Kalitovics, Director de Xarxa Bus, Olga Cerezo, Directora d’Operacions de Bus, Nazaret González. HR Business Partner de Bus i Carlos Jiménez, Director d’Organització i Persones. Podeu veure el vídeo.

Dimarts 13 es va obrir l’accés a la plataforma TMBinnova i ja s’han començat a rebre les primeres idees. El període per a presentar-les finalitzarà el 27 d’octubre d’enguany.

Aquestes idees van dirigides a donar resposta a alguna de les següents qüestions:

  • Comunicació i participació. (Explorar diferents canals): Com podríem potenciar els canals i espais de col·laboració, fent-los més atractius i útils pels conductors/es, i fomentar l'apropament entre les persones que fem possible el servei de bus en el dia a dia?
  • Empoderament (Valorar els coneixements i habilitats): Com podríem fomentar l'aprenentatge multidisciplinari dels conductors/es per actuar amb més autonomia davant d'imprevistos o incidències?
  • Compromís (Treballar l'empatia i el reconeixement): Com podríem connectar els treballadors amb l'empresa per generar més compromís i vinculació amb aquesta?
  • Compartir (Reduir diferències i homogeneïtzar pràctiques): Com podríem estandarditzar procediments i bones pràctiques a tots els CONs?

Les idees recollides seran votades pel mateix personal de conducció per a seleccionar les que es duran a la pràctica de manera prioritària.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB