Fragment d'una imatge de Pete Linforth a Pixabay
Fragment d'una imatge de Pete Linforth a Pixabay

Col·labora per millorar la comunicació interna: apuntat’t a un dels tallers del repte de TMBInnova!

Tant si ja has proposat una idea a la plataforma TMBInnova, com si et ve de gust fer-ho però no t'hi has llançat, pots inscriure’t en el workshop online del dia 27 o al presencial del 2. A més, ara tens fins al 7 de juliol per incloure la teva proposta al repte.

Carme Becerra / 26.06.24 - 13:34h

El nou repte d'intraprenedoria de TMBInnova (com millorar la comunicació interna) continua endavant. Si encara no t’has apuntat al taller online que celebrarem aquest dijous 27 o al presencial (Sala Gaudí) del 2 de juliol, pots fer-ho a través d’aquest enllaç

Si ets una de les més de 20 persones que ja han acceptat el repte, rebràs més detalls sobre com continuar el procés. Si tens ganes d’innovar però no t’has decidit a participar, els workshops seran l’empenta que necessites. Per donar més marge per a la presentació d’idees i per recaptar Innobits (la moneda virtual del TMBInnova), hem ampliat el termini per pujar propostes fins al proper 7 de juliol

Recorda que innovar té premi: estan en joc una nit en un parador per a dues persones i molts obsequis més!

Convenç companys i companyes

Un dels objectius d’aquesta primera fase és promocionar la teva idea per convèncer d’altres que és la que pot solucionar el repte. El seu suport es materialitza quan ‘inverteixen’ Innobits en tu. Et caldran un mínim de 30.000 per passar automàticament a la segona fase.

Serà en la següent fase quan, d’entre totes les idees ‘suportades’, se seleccionaran les millors per continuar amb el procés d’innovació. Saps que, encara que no pugis cap idea, pots participar donant suport a la d’algú altre? Aquests i altres possibles dubtes s’esclariran als tallers que celebrarem (apuntat’t!). 

Entra a la plataforma TMBInnova i esmola la teva creativitat! 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB