Dimecres, 20 d'octubre de 2021

El Club GenTMB i DiR ho posen fàcil per fer esport

 

DiR

El Club GenTMB i DiR ho posen fàcil per fer esport

El Club GenTMB ha signat un conveni de col·laboració amb DiR Centres Esportius amb l’objectiu de fomentar els hàbits de vida saludables i la pràctica regular d'esport entre els treballadors i els seus familiars.

Redacció / 31.08.17 - 12:30h

El Club GenTMB facilita a tots els empleats i familiars que ho desitgin la pràctica esportiva a tots els centres esportius DiR amb unes condicions econòmiques molt avantatjoses. 

Fruit del conveni de col·laboració, que entra en vigor aquest mes de setembre, els membres del Club podran beneficiar-se d'una quota mensual de 37,50€/mes, IVA inclòs, amb accés a tots els centres DiR, incloent-hi els centres Yoga ONE Tuset i Mandri, en horari complet i amb tovallola, pàdel outdoor il•limitat i 10 reserves de pistes al mes.

La parella es pot beneficiar de les mateixes condicions i quota que l'empleat, i per als familiars de primer grau la quota mensual serà de 49,99€, IVA inclòs. Si els familiars són menors de 30 anys o més grans de 60, se'ls aplicarà un descompte del 15% sobre el preu d'origen. 

A aquells que ja siguin socis de DiR se’ls aplicarà la nova quota tan aviat com ho sol·licitin.

Per beneficiar-se d'aquestes condicions especials, els membres del club GenTMB només s'han d'acreditar com a tals davant del personal de la recepció del Centre DiR en què sol·licitin l'ingrés com a client mitjançant l’exhibició del passi de treballador i el cupó personalitzat amb el seu nom i cognoms que s'obté per l’oferta que està publicada al club. En el cas dels familiars, amb el passi de familiar i el cupó del treballador.

Promoció de la pràctica esportiva

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida dels treballadors facilitant la pràctica d'esports com ara el tai-chi, el ioga, l'atletisme, el futbol sala, l'excursionisme, el pàdel, etc., així com la publicació d'articles a la pàgina GENTMB referents a la pràctica de l'esport, els beneficis de l'activitat esportiva, etc.

El Club GenTMB és obert a tots els treballadors de TMB. Donar-s'hi d'alta és molt fàcil, només cal accedir a www.clubgentmb.cat i crear un nou compte, pas indispensable per accedir a centenars d'ofertes distribuïdes per categories com  ara vacances i viatges, restaurants, compres, oci i activitats, família i llar, salut i bellesa i perfumeria i cosmètica, entre d'altres. 

Com que es tracta d'un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça de correu electrònic corporatiu.  Aquelles persones que no en disposin només han d'enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB