Dimecres, 20 d'octubre de 2021

El club GenTMB arriba als 4.000 membres!

 

GENTMB / TMB

El club GenTMB arriba als 4.000 membres!

Gairebé cinc anys després d'entrar en funcionament, el club assoleix els 4.000 membres. El club posa a l'abast dels treballadors un conjunt d'avantatges exclusius i descomptes en comerços i serveis que poden suposar un important estalvi econòmic. 

Albert Piqué / 18.09.17 - 12:33h

El Club GenTMB és obert a tots els treballadors. Donar-s'hi d’alta és molt fàcil, només cal accedir a www.clubgentmb.cat  i crear un nou compte, pas indispensable per accedir a centenars d'ofertes distribuïdes en nou categories —vacances i viatges, restaurants, compres, oci i activitats, família i llar, salut i bellesa, perfumeria i cosmètica, ofertes del dia i formació— cadascuna amb diverses subcategories, i això pot suposar un estalvi important. Hi participen primeres marques com Sony, Samsung, Nike o Paradores, i establiments destacats com El Corte Inglés, Fnac, Toys'R'us, Sephora o Carrefour online.

Com que es tracta d'un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça de correu electrònic corporatiu. Aquelles persones que no en disposin només han d’enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Tres tipus de descomptes

El Club GenTMB disposa de tres modalitats de descomptes. Un cupó personalitzat, amb el nom de l'usuari, que un cop imprès només s'ha de presentar a l'establiment adherit. Dins d'aquesta categoria podem trobar els centres esportius DiR, les botigues de La Sirena o el centre comercial C&A. La modalitat online és una de les altres formes de descompte. Només cal accedir al web de l'empresa a través del link exclusiu i seguir les instruccions. Dins d'aquesta categoria trobarem Booking.com, Amazon.com o Apple.com. La tercera opció és el Compte Vip, que funciona com una guardiola, i un cop s'arriba als 50 euros estalviats es pot sol·licitar que s'ingressin al compte bancari que l'usuari determini.

Molts beneficis i cap cost

El Club GenTMB està construït sobre la plataforma de l'empresa Colectivos Vip, líder en la gestió de grans col·lectius, que actualment ja dóna servei a la Generalitat de Catalunya i a l'Agència Tributària. Es tracta d'un servei autofinançat, de manera que no té cap cost per a TMB i, d'acord amb les experiències amb d'altres grans col·lectius, pot arribar a suposar un estalvi de fins a 200 euros per persona i any.

Fomentar l'orgull de pertinença

El Club GenTMB és una de les accions orientades a  potenciar l'orgull de pertinença dels treballadors de TMB, una de les empreses més grans de Catalunya pel que fa a plantilla. A més, algunes de les ofertes estan pensades en clau de facilitar la conciliació de la vida personal i familiar, així com de potenciar la formació i la salut dels treballadors.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB