El Club Atlètic TMB participa en la 98a edició de la Jean Bouin

Un any més, el Club  Atlètic TMB va estar present a la mítica cursa Jean Bouin, l’esdeveniment atlètic més antic de Catalunya, que aquest any celebrava la 98a edició.

Redacció / 29.11.21 - 13:12h

Aquest diumenge trenta membres del Club Atlètic TMB, alguns dels quals són noves incorporacions al club, van prendre la sortida al costat de 8.000 atletes més per córrer una de les proves atlètiques d'asfalt més antigues del continent europeu.

Enguany, la cursa ha comptat amb dos circuits amb diferents distàncies: una prova de 10 quilòmetres oberta als corredors i les corredores populars, i un circuit de 5 quilòmetres en què hi han pogut participar els i les atletes populars a partir dels catorze anys. Les dues curses han començat des de l'avinguda Rius i Taulet. La de 10 km ha finalitzat al mateix lloc de sortida i la de 5 km a l'Arc de Triomf, l'emblemàtica meta de la prova als seus inicis. En totes dues han participat membres del club.

Destaca el temps realitzat per Vero Moreno, una de les últimes incorporacions al club, que es va estrenar amb 1 hora 17 minuts el 19 de setembre a la cursa de la Mercè, va fer 58’ 31” en la de Cornellà el passat 10 d'octubre i ha arribat al temps impressionant de 54’ 17”. Cal destacar també Alex Vallejo que va rebaixar la seva marca en gairebé 10 minuts. amb 49′ 09″.

Mencionarem finalment l'última incorporació del Club Atlètic TMB, el Jaume Garcia Soler, que després de 2 anys sense competir s'ha estrenat amb el nostre club en els 5 km amb un crono de 17’ 26”.