El Club Atlètic TMB destaca en la Marató de Barcelona

Vuit membres del Club Atlètic TMB van participar diumenge en la Marató de Barcelona sumant-se als més de 15.000 corredors que van prendre part en la sortida de la prova.

Redacció / 10.11.21 - 10:20h

A les 8.30 del matí es va donar el tret de sortida de la 42a edició de la Marató de Barcelona als més de 15.000 corredors que omplien l'avinguda Maria Cristina, vuit dels quals eren corredors del Club Atlètic TMB. La Marató tenia un recorregut de 42km i 195 metres totalment urbà que va transcórrer pels carrers del centre de Barcelona passant per llocs tan emblemàtics com la Casa Batlló, La Sagrada Família, Colom, la Torre Agbar o el Nou Camp, entre altres punts d'interès turístic.

Els primers membres del Club Atlètic que van creuar la meta van ser Ivan Gaitán, que ho va fer en un temps de 2 hores i 56 minuts. Sergio Burgos va fer un temps de 2 hores i 59 minuts exercint de llebre oficial de l'organització de la Marató, ajudant els corredors que volien baixar de les 3 hores. Les llebres ajuden els corredors a portar un ritme constant dins del temps que s'han marcat per completar el recorregut i així aconseguir l'objectiu.

El Javier Conde i l’Emili Zafra van creuar la meta amb un temps de 3 hores i 35 minuts, i Albert Ponsa va fer una cursa perdent només 11 segons respecte a l'última marató que va córrer fa 4 anys.

Cal destacar la cursa que va fer l'Albert Organista amb un temps de 4 hores i 41 minuts. La va fer com a entrenament per a la cursa que està preparant, la del Camí de Cavalls de 100 km de Menorca. L'Oscar Hurtado, que va fer un temps de 4 hores i 4 minuts, va córrer per recaptar diners per a les malalties minoritàries, i el Josué León a més a més va tenir forces per fer declaracions (minut 25 ) al programa El suplement de Catalunya Ràdio.

Una autèntica experiència que el club espera repetir en properes edicions.