Club Atlètic TMB

El Club Atlètic TMB celebra el dinar anual de l’associació

Recentment s'ha celebrat el dinar anual del Club Atlètic TMB per gaudir d’una jornada festiva i de germanor, després d’una temporada plena d’èxits col·lectius.

Eloi Blanes / 13.06.24 - 10:25h

Les persones que donen vida al Club Atlètic TMB es van reunir el passat dissabte 8 de juny en motiu del dinar anual de l’associació per celebrar una temporada més d’èxits i retrobar-se en un ambient festiu. 

Tots els atletes i les atletes van rebre productes Maurten com obsequi per formar part del club i per la temporada realitzada. A més, també es va sortejar entre totes les persones inscripcions gratuïtes per la cursa de Bombers

Una temporada d’èxits

Aquest juny es va celebrar una nova edició de la cursa Els 10 de Santa amb la participació, ja habitual, de diversos corredors i corredores del Club Atlètic TMB. La cursa, disputada a Santa Perpetua de la Mogoda, és una de les més atractives del circuit ja que combina asfalt amb camins rurals, fet que la fa entretinguda per totes les persones participants. Els i les integrants del Club Atlètic van tenir un paper destacat, uns competint al seu ritme i altres ajudant als seus companys i companyes a rebaixar el cron al màxim possible. 

A l’edició d’enguany destaca la participació de tres corredors de TMB: Jordi Pujol, AAC de línia 3 de Metro, proclamant-se guanyador dels 10km per davant a dos minuts i mig del segon classificat; Jaime Crespo, fill del conductor de Bus, Alberto Crespo, com a quart classificat de la general i primer de la seva categoria, i Marc Gispert, segon classificat a la cursa de 3km. 

Per altra banda, també es va disputar el Campionat de Catalunya Màster Aire Lliure, on Juan Carlos Chamorro, mecànic de Bus de Triangle, assolia l’or als 5000 M60. Amb aquesta victòria, el company de TMB aconseguia el triplet d’ors aquest any després d’imposar-se també al Campionat de Catalunya Màster de Marató i el Campionat de Catalunya Màster de 5km ruta

El Club Atlètic TMB més solidari

El Club Atlètic TMB també ha tornat a demostrar la seva cara més solidaria. Aquest cop ha aconseguit que la marca Garmin doni un rellotge per realitzar un sorteig solidari en benefici d’AFANOC. Amb aquesta iniciativa el club espera recaptar diners a través de paperetes de números solidaris, per ajudar a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya en la seva tasca d’atenció psicosocial integral als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El preu dels números és de 2 euros i el sorteig es realitzarà en directe per l’Instagram del club abans del mes de juliol. 

Per a més informació, consulta les xarxes socials del Club Atlètic TMB

Les esportistes del Club Atlètic TMB a la cursa Els 10 de Santa
Les esportistes del Club Atlètic TMB a la cursa Els 10 de Santa
Els atletes guanyadors del Club Atlètic TMB
Els atletes guanyadors del Club Atlètic TMB
Juan Carlos Chamorro amb els tres ors aconseguits
Juan Carlos Chamorro amb els tres ors aconseguits

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB