Dimecres, 20 d'octubre de 2021

Cinema gratuït per als membres del club GenTMB (Entrades exhaurides!!!)

 

Coco / Disney

Cinema gratuït per als membres del club GenTMB (Entrades exhaurides!!!)

El Club GenTMB i Disney conviden els membres del Club GenTMB a assistir a la preestrena de la pel·lícula Coco. Només has d'accedir al club, imprimir el cupó personalitzat i recollir fins a quatre entrades gratuïtes.

Redacció / 16.11.17 - 14:07h

Fruit del conveni de col·laboració que TMB va signar temps enrere amb Disney, per apropar la cultura als usuaris del transport públic, els membres del Club GenTMB podran gaudir d'una jornada d'entreteniment per a tota la família assistint a una preesetrena exclusiva de la pel·lícula Coco. 

La sessió tindrà lloc el dia 26 de novembre a les 12 h al cinema Glòries Multicines (avinguda de la Diagonal, 208, Barcelona).

Aconseguir les entrades és molt fàcil. Només has d'accedir al web del Club GenTMB, identificar-te com a usuari i accedir a l'oferta de TMB Cultura. Ho pots fer per mitjà del menú lateral Cultura i Espectacles o bé del menú superior, fent clic a la pestanya Novetats. Un cop hagis accedit a l'oferta, només t'has de descarregar un cupó personalitzat, que has de bescanviar al Punt TMB d'Universitat (de 8 a 15 h) per un màxim de quatre entrades per treballador.

Si encara no sou membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Només cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

Aquesta oferta està limitada a les 296 localitats de la sala.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB