Diumenge, 5 d'abril de 2020

“Cicatriu”, una exposició sobre la violència masclista a l’espai Mercè Sala

 

“Cicatriu”

“Cicatriu”, una exposició sobre la violència masclista a l’espai Mercè Sala

La Bibi, una dona maltractada, és la protagonista d’aquesta exposició. És la mirada de fotoperiodista Sandra Balsells que l’ha retratada en diferents moments del seu dia a dia, fruit d'un taller-teràpia de la Fundació Setba.

Redacció / 08.03.19 - 09:18h

L'Espai Mercè Sala acull fins a finals d’aquest mes l'exposició “Cicatriu”, sobre les vivències de cinc dones que han patit la violència masclista. Es tracta d’un recull d’imatges de la fotoperiodista Sandra Balsells, i protagonitzades per la Bibi una dona que ha patit violència masclista. El 31 de juliol del 2016 va rebre una pallissa que gairebé acaba amb la seva vida per una fractura cranial. Aquell dia, va dir “prou” i va decidir sortir d’aquella situació.

L’exposició també conté fotos fetes per quatre dones més que també han estat víctimes de violència de gènere, però en aquest cas en lloc de ser les models, són les autores de les imatges. La mostra vol ser alhora una denúncia i un crit d’esperança. L’objectiu és sensibilitzar i visibilitzar la xacra que representa la violència contra les dones.

L’exposició forma part del projecte De l’ombra a la llum, de la Fundació Setba, dedicat a l’apoderament d’aquest col·lectiu de dones. És un dels actes ens els que TMB participa i que  s’emmarquen en el Dia Internacional de les Dones, que se celebra aquest divendres. 

La exposició és oberta i gratuïta per a tothom. No us la perdeu! 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB