Dijous, 16 de setembre de 2021

Celebrem el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació

 

Celebrem el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació

TMBInnova ens proposa commemorar la diada amb un seminari web que comptarà amb la intervenció del conseller delegat de TMB i de Xavier Ferràs, professor d'innovació a ESADE, en el qual es desvelarà el guanyador del Repte Estació del Futur. 

Redacció / 19.04.21 - 09:42h

El proper dia 21 d'abril és el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, una jornada promoguda per l'ONU que pretén posar de manifest que el paper de la creativitat i la innovació és indispensable a l'hora d'arribar a la resolució de problemes i per tant al desenvolupament social i sostenible.

Per celebrar-ho es realitzarà un esdeveniment digital, al qual tothom que ho vulgui hi és convidat. Hi participaran el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, i Xavier Ferràs, professor d'innovació a ESADE, que farà reflexionar els assistents sobre la importància d'innovar i quines són les claus per fer-ho. 

Per finalitzar el webinar, que no s'allargarà més de 30 minuts, es revelarà qui són els guanyadors del Repte Estació del Futur, que ha estat el primer repte d'innovació oberta que TMBInnova va llançar a tota la comunitat de TMB.

Estació del Futur convidava a reflexionar sobre propostes innovadores que aportin valor afegit a les persones usuàries de la xarxa de metro i que alhora estiguin directament relacionades amb els valors propis i els objectius estratègics de TMB com són la sostenibilitat, la inclusió, l'eficiència i l'accessibilitat.

Recorda, el proper dia 21 a les 10:30 hores tens una cita amb la innovació. Accedeix-hi aquí

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB